Rijschool Utrecht

Op zoek naar een kleine en fijne rijschool in Utrecht en omgeving? Kleine Rijopleidingen biedt je de mogelijkheid om voordelig en op een doelgerichte manier jouw rijbewijs te behalen. Het doel van onze rijschool is niet om je zo snel mogelijk je rijbewijs te laten halen, wel hoe je leert een verantwoordelijke automobilist te zijn. Ons slagingspercentage ligt boven het landelijk gemiddelde. Kwaliteit vinden wij belangrijker dan lage lesprijzen. Deze werkwijze betaalt zich terug over het hele rijles traject. Hierdoor is Kleine Rijopleidingen aan het einde van de rit een rijschool die je echt waar voor je geld biedt.

Pluspunten van Rijschool Utrecht - Kleine Rijopleidingen

  • Individuele benadering met de leerling als het uitgangspunt
  • Rust in de auto, geduldige aanpak
  • Sturing naar zelfstandigheid
  • Zelfvertrouwen creëren, wij zijn gespecialiseerd in faalangst of examenvrees
  • Lessen in blokken van 2 uren
  • Voor elke leerling die je aanbrengt krijg je zelf een rijles in Utrecht gratis!

Voor rijlessen in Utrecht en omgeving ben je bij Rijschool Kleine Rijopleidingen dus aan het goede adres!

Kwalitatieve rijschool in Utrecht

Bij Rijschool Kleine Rijopleidingen Utrecht zijn de rijlessen altijd afgestemd op de individuele leerling. Bij ons staan jouw wensen centraal. We bepalen het tempo van de rijopleiding in overleg met jou en bieden je de mogelijkheid om ook 's avonds of in het weekend rijlessen te volgen. Ook bieden wij diverse rijlespakketten aan waar de TussenTijdseToets en het Praktijkexamen bij zitten inbegrepen.

Gratis proefles

Geïnteresseerd in een gratis proefles bij Rijschool Kleine Rijopleidingen in Utrecht? Vraag direct een gratis proefles aan om kennis te maken met rijinstructeurs Jan of Lianne of neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie over de voordelen van rijles in Utrecht door Kleine Rijopleidingen.

Gratis proefles aanvragen